Olajpark Miskolc

Olajpark autómosó - 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 7.

Benzinkút Miskolc központjában

Benzinkút Miskolc városában a Kiss Ernő utca 7. szám alatt, a déli tehermentesítőn.

Üzemanyagok

Töltőpisztolyaink segítségével tudsz nálunk tankolni az alábbi üzemanyag fajtákból

E95

Az E95 kiváló minőségű üzemanyag, amely magas etanol tartalommal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy járműve hatékonyan és tisztábban működjön. Az etanol segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, így hozzájárul a tisztább levegő megőrzéséhez és a környezet védelméhez.

E95+Maxpower300

MaxPower300 különleges formulája javítja az égést és növeli a motor teljesítményét, így dinamikusabb és erőteljesebb vezetési élményt nyújt. Ezáltal a MaxPower300 nemcsak a jármű teljesítményét növeli, hanem a környezetvédelmet is szem előtt tartja, csökkentve a károsanyag-kibocsátást és a légszennyezést.

Válassza a MaxPower300-at, hogy járműve még hatékonyabb és erőteljesebb legyen, miközben hozzájárul a motorvédelemhez és a fenntarthatóbb közlekedéshez!

DIESEL

Ismerje meg Diesel üzemanyagunk előnyeit az Olajpark Benzinkútnál! A diesel üzemanyag kiváló választás minden olyan jármű számára, amely hatékony teljesítményt és gazdaságos üzemeltetést igényel.

Diesel+Maxpower300

Ismerje meg a MaxPower300 nevű adalékos diesel üzemanyagot, amely hosszú évek óta bizonyítottan hatékony megoldást kínál a járművek számára az Olajpark Benzinkút kínálatában! A MaxPower300 speciálisan összeállított adalékokkal dúsított, melyek célja, hogy maximalizálják a motor teljesítményét és optimalizálják az üzemanyag-hatékonyságot.Válassza a hosszú évek óta bizonyított MaxPower300 nevű adalékos diesel üzemanyagot az Olajpark Benzinkút kínálatából, hogy járműve mindig a legjobb teljesítményt és hatékonyságot nyújtsa!

Zsebelj be minden kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, így biztosan nem maradsz le akciós ajánlatainkról és aktuális híreinkről!

Benzinkút Miskolc - olajpark

Ha tele a tank...

Az Olajpark benzinkút üzletében különböző termékeink, italaink közül válogathatsz

Üdvözöljük a Benzinkút kávézójában! Itt az ideje egy kis feltöltődésnek, legyen szó akár egy gyors kávézásról, vagy egy pihentető pillanatról az út fáradalmaitól. A kávézónkban kényelmes és barátságos környezet várja Önt, ahol kiváló minőségű kávék és frissítő italok közül választhat. A kávézó részlegünk egyúttal tökéletes helyszín lehet egy gyors találkozóhoz vagy egy rövid megállóhoz az út során. Legyen szó üzleti megbeszélésről vagy baráti találkozóról, itt kellemes környezetben lehetősége van egy rövid pihenőre.

Fedezze fel autóápolási kiegészítőink széles választékát az Olajpark weboldalán! Vállalkozásunk nem csupán arra törekszik, hogy autóinknak prémium üzemanyagot biztosítson, hanem arra is, hogy gondoskodjunk járműveink külső és belső szépségéről és állapotáról.

Az autóápolás nem csupán kötelesség, hanem egyben szenvedély is lehet, és mi ebben szeretnénk partnere lenni Önnek. Kínálatunkban megtalálhatók a legkiválóbb minőségű autóápolási termékek, amelyek segítségével autója mindig ragyogó és védelmet élvez a környezeti hatásokkal szemben.
Kínálatunkban csak megbízható márkák és termékek találhatók, így biztos lehet benne, hogy autója a legjobb kezekben van velünk. Ne hagyja, hogy járműve elveszítse fényét és szépségét, válassza az autóápolási kiegészítőinket, és tegye autóját még csillogóbbá és vonzóbbá!

Nincs szükség hosszú sorban állásra vagy extra utazási időre, mivel kényelmesen beszerezheti matricáját a Benzinkútunkon történő tankolás közben. Így egyszerűen kombinálhatja az üzemanyagvásárlást a matricabeszerzéssel, hogy az útra való felkészülés még gördülékenyebb legyen.

0-24 autómosó miskolc - Olajpark

Ismerd meg autómosónkat!

Önkiszolgáló és gépi mosást is indíthatsz nálunk, amikor csak akarsz! Fedett porszívó szigetünkön pedig rengeteg egyéb tisztító, takarító gépet is igénybe vehetsz!

Benzinkút és autómosó Miskolc - olajpark

Itt találsz minket

Irány az Olajpark!