Olajpark Miskolc

Olajpark autómosó - 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 7.

0-24 autómosó Miskolc

Éjjel-nappal elérhető, azaz 0-24 autómosó Miskolc városában. Önkiszolgáló és gépi mosást is indíthatsz, illetve rengeteg egyéb tisztító gépet is igénybe vehetsz!

Mosási programok

0-24 autómosó Miskolc - olajpark

A gépi autómosás egy modern és hatékony eszköz az autók külső tisztítására. Egy speciálisan tervezett gép rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, port és sárt a jármű felszínéről. Ez a módszer nemcsak időt és energiát takarít meg, de kíméli az autó festését is, mivel a lágy kefék és speciális tisztítószerek óvatosan gondoskodnak a jármű külső felületéről. A gépi autómosás kényelmes és gyors megoldást kínál mindnekinek, akik friss és ragyogó megjelenést szeretnének autójának.

A kézi autómosás a gondos és személyes ápolás művészete az autók tisztításában. Aktív habbal rendelkező állomásainkon, több mosásprogramon keresztül viheted végig a tisztítási folyamatot. Emellett a kézi autómosás lehetőséget ad az autótulajdonosoknak a részletekre való odafigyelésre és a nehezen elérhető területek alapos tisztítására, így biztosítva járművük hosszú élettartamát és esztétikus megjelenését a mindennapokban.

0-24 autómosó Miskolc - olajpark

Hogyan használd? Segítünk!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Porszívó sziget eszközei

0-24 autómosó Miskolc - olajpark

Jó tudni: a fedett porszívósziget berendezései kizárólag 100 és 200 forintos érmével működnek!

Takarítószigetünkön 2 db dupla porszívó, egyszerre működő szívó-fújó programmal található. Jó tudni: külön gomb indítja a légfúvó funkciót

Kényelmes, gyors és könnyen használható kerék fúvató, amely segít megőrizni járművének optimális guminyomását. Utazás előtt mindig érdemes ellenőrizni a guminyomást!

Kiváló minőségű vizes kárpittisztító berendezésünk segítségével könnyedén tisztíthatja járműve belső terét. A vegyszeradagolók lehetővé teszik a hatékony és pontos adagolást, így járműve kárpitja újra friss és tiszta lesz.

Frissítse autójának belső térét szőnyegtisztító eszközünkkel! Professzionális eszközünk segít szőnyegeinek alapos tisztításában, hogy visszanyerje eredeti frissességét és ragyogását.

Kényelmes és higiénikus autóápolás az Olajpark az önkiszolgáló autómosó szigetén a beépített papírtörlő adagoló segítségével. Használja könnyen elérhető papírtörlőket, hogy gyorsan és hatékonyan tisztítsa meg járműve külsejét-belsejét.

Az automatikus adagoló egyszerű használata révén az autótulajdonosok gyorsan és hatékonyan gondoskodhatnak járművük belső részeiről és kívüléről, garantálva az hosszantartó védelmet és a friss megjelenést.

Adagoló automatánk gondoskodik a hatékony fertőtlenítésről és üvegtisztításról, így autója kívül-belül is ragyogóan tiszta lesz. Tegye még élvezetesebbé járműve gondozását!

Zsebelj be minden kedvezményt!

Íratkozz fel hírlevelünkre, így biztosan nem maradsz le akciós ajánlatainkról és aktuális híreinkről!

Benzinkút miskolc - Olajpark

Töltődj fel nálunk!

Benzinkútunkon több, mint 25 éve prémium minőségű osztrák üzemanyaggal, 100%-os OMW beszállítással dolgozunk.

Benzinkút és autómosó Miskolc - olajpark

Itt találsz minket

Irány az Olajpark!